Університети приймають нестандартні рішення в умовах COVID-19

Ключові рішення університету Маркетт (Marquette University)

Університет Маркетта перейшов на дистанційне навчання та  завершує весняний семестр у відповідності до академічного календаря. Як ресурс для студентів створено веб-сайт дистанційного навчання.

Університет Маркетта (Marquette University) — приватний Римо-католицький університет у Мілуокі, штат Вісконсин. Має близько 12 000 студентів. Був заснований у 1881 році, отримав назву на честь місіонера-єзуїта і дослідника Жака Маркетта. Є одним з найбільших єзуїтських університетів у США і найбільшим з приватних у Вісконсині.

В зверненні до студентів президента університету доктора Майкл Р. Ловелла обговорюються проблеми навчання та  проживання студентів в нових умовах .

Зокрема університет планує вчасно завершити семестр та вести навчання  дистанційно,  допомогти випускникам отримати  дипломи, а урочистості завершення навчального року провести в серпні.

Президент університету доктор Майкл Р. Ловелл повідомив, що команда університету розглядає  дуже непросте, але необхідне рішення відкласти 139-ю церемонію вручення дипломів випускникам на серпень.

Церемонія  вручення дипломів  – це вершина багаторічної наполегливої ​​праці випускників.

Щоб  зберегти урочистий та хвилюючий зміст цієї особливої події, університет планує провести її у серпні.

Головне — зберегти значення події та відсвяткувати її повноцінно, всією спільнотою, урочисто та безпечно.

Познайомитися з подіями, дистанційним навчанням у Marquette University, прекрасними ресурсами для студентів та викладачів можна за посиланням https://www.marquette.edu

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *